Over Ons

HELP4U
Help4U is een vertrouwde naam als het om hulpmiddelen gaat, de naam zegt het al.
Al enkele jaren zijn wij gespecialiseerd op het gebied van hulpmiddelen voor mensen met eenfunctie- of mobiliteitsbeperking. Denk daarbij aan (elektrische) rolstoelen, invalideauto (canta),scootmobielen (transport/mobiliteit) etc. 
 
Daarnaast leveren we comfortartikelen. Dit zijn hulpmiddelen die het dagelijks leven vergemakkelijkenzoals: aangepaste (driewiel) fietsen met of zonder hulpmotor, speciale elektrische hoog/laag bedden en fauteuils enaangepaste huishoudelijke en persoonlijke hulpmiddelen. Ook leveren wij hulpmiddelen voor de zorgverlener, deze zorgen ervoor dat de zorgverlenerontzien wordt, denk hierbij (actieve en passieve) tilliften, toiletstoelen, douche- stoelen en bedden. 
 
Ons doel is het verbeteren van de kwaliteit van het leven, uw onafhankelijkheid terug te vinden.Wij leveren onze hulpmiddelen door heel Nederland aan diverse opdrachtgevers, zoals gemeenten,zorgverzekeraars, AWBZ instellingen, particulieren met of zonder een PGB en zorginstellingen.Ook kunnen wij uw product versturen naar het buitenland, vraag naar de mogelijkheden. 
 
Bij ons wordt vooral gekeken naar: kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en een aantrekkelijke prijs. 
 
Natuurlijk kunt U ook op afspraak een kijkje komen nemen in onze showroom.Als U niet over internet beschikt kunt U natuurlijk ook bij ons terecht, U kunt dan een telefonischeafspraak maken voor een bezoek. 
 
Help4U is een flexibele organisatie, alles is bespreekbaar.Bij ons is de klant koning en niet de leverancier.Wij zijn merk onafhankelijk en adviseren U op maat.Van ondersteuning bij de aanvraag van PGB tot aanschaf van uw hulpmiddel. Product op aanvraag, als deze niet op site vermeld staat.Door onze vele contacten moet het gek zijn als wij deze niet kunnen organiseren voor U.  
 
Het HELP4U team.
WWW.HELP4U.EU